چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۰۰
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.

salmon burger

مواد لازم برای 4 نفر:

پیاز خرد شده یک پیمانه

ریحان خرد شده تازه:‌ یک چهارم پیمانه

نمک:‌ یک چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری

فیله ماهی: نیم کیلو، ‌چرخ شود.

سس فلفل تند: یک قاشق چای‌خوری

سفیده یک تخم‌مرغ بزرگ

اسپری روغن

نان تست: ‌8 برش

طرز تهیه:

• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.

• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم‌مرغ خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی‌ها باشید ]

• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی‌متر درآورید.

• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.

• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته‌ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن‌ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌که خوب سرخ شوند سرخ کنید.

• ماهی‌های برگر شده داغ را درون نان‌های تست قرار داده و میل کنید.

http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=1206142&top5=yes

کد خبر 113096
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز